dilluns, 19 d’octubre del 2009


CONCLUSIÓ

Després de la lectura de l’article de Domènech i Tirado, del mòdul 1 de Julio Cabrero i de les intervencions del debat CTS; he de dir que la tasca que hem realitzat ha estat molt interessant, ja que m’ha ajudat a ampliar bastant el bagatge conceptual referent a aquesta temàtica i he pogut observar les diverses opinions que hi ha sobre aquests aspectes.

Després d’aquest treball és evident que les relacions que s’estableixen entre Ciència, Tecnologia i Societat són molt importants, és a dir, la seva interdependència ens fa entendre el valor i la influència que reben de forma recíproca. També he reflexionat sobre el fenomen de les TIC com a punt de referència entre l’àmbit tecnològic i la seva aplicació al camp educatiu (Tecnologia Educativa), veient tant les possibilitats que poden oferir com les limitacions que presenten.

Per altra banda, en quant a la metodologia de treball, he de remarcar que no ha estat una tasca fàcil, sinó més bé un treball molt laboriós. En què, seguint la directriu del sentit i la crítica dels mites de l’aplicació de les TIC, no sempre ens facilita la feina i ens redueix el temps en l’aprenentatge, sinó que de vegades cal invertir més hores que un rellotge per a poder fer el millor que es pot una tasca. Però, després d’investigar i d’ autoapendre, he de dir que he trobat molt profitós el programa cmap, que ben segur aprofitaré més endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada